Protiv pravila! Kristen Stewart bosa na crvenom tepihu u Kanu

Filmski festival u Kanu je poznat po strogim modnim pravilima – glamurozna odeća i visoke potpetice za dame su obavezne.

Kristen Stewart se ne slaže sa jednim delom ovih “pravila” i postala je pravi pobunjenik protiv visokih potpetica još pre dve godine kada se na crvenom tepihu pojavila u plavim patikama. Ove godine se pojavila u Christian Louboutin prepoznatljivim crnim stiletto cipelama, koje je nakon glavnog fotografisanja izula. Fotografi su uspeli da ovekoveče ovaj događaj, a Kristen je crvenim tepihom prošetala bosa. Još jednom je dokazala da je baš briga za pravila!

Pre dve godine je takođe izjavila da su pravila festivala, kada je u pitanju odevanje, seksistička. “Stvari se moraju odmah promeniti. Postalo je očigledno da ako se ja i moj partner pojavimo na crvenom tepihu i neko nas zaustavi sa rečenicom poput “Izvinite mlada damo, ali ne nosite štikle. Ne možete da uđete”, da ću da odgovorim sa “Pa ne nosi ih ni moj prijatelj, da li i on mora da ih nosi?” Jednostavno ne možete da tražite od mene da uradim nešto što on neće i ne može. Razumem sve kada je u pitanju oblačenje, ali bi trebalo da budu dozvoljena oba načina – sa ravnom i obućom na visokim potpeticama”, rekla je glumica.

V.R.

Pročitaj još