Rihanna dokazuje da su naočare glavni deo stajlinga

Pevačicu smo do sada viđali u raznoraznim stajlinzima.

Stajling ne mora da čine samo elegantne i ženstvene stvari. Dobro možete izgledati i u trenerci i širokom duksu, samo ako znate kako takav stil da iznesete. Rihannu smo navikli da viđamo u različitim kombinacijama i stilovima, jer ih menja kao i frizure i boju kose – skoro svake nedelje.

Od uskih haljina i visokih štikli, do trenerke i papuča, Rihanna nas svaki put oduševi njenim izborom i smelošću. Nedavno je viđena na aerodromu u potpuno opuštenom stajlingu, kako bez mnogo brige izlazi pred fotografe koji su je tu čekali. U Virgil Abloh trenerci, rancem sa military dezenom, crnim kačketom, Fenty x Puma krznenim papučama i glomaznim belim naočarima, pevačica je izgledala vrlo moderno. Za to su najzaslužnije glomazne naočare koje su prekrile veći deo njenog lica, ali i dodale neverovatnu čar njenom stajlingu.

U drugom stajlingu koji je finiširala istim naočarima za sunce

Glomazne naočare se ponovo vraćaju u vrh trendova (iako su stalno tu i ne izlaze iz već duži period) i možemo sa pravom reći da one čitav naš stajling mogu učiniti mnogo drugačijim i glamuroznijim, pa čak i kada smo u ležernom “putnom” izdanju. Poput Rihanne, izaberite velike naočare sa neutralnim, belim ramom i upotpunite bilo koji stajling – na plaži, u šetnji gradom, kafiću, pa i na putovanju.

V.R.

Pročitaj još