Šta povezuje poznate parove?

Zajedničko ime ljubavi i mode? Strast, koja ih povezuje!

Snažna povezanost, iskrenost i lepota u paru, spaja i  povezuje poznata lica koja u ljubavi vide smisao života ali i nešto više, što im daje snagu i energičnost u svakodnevnim izazovima.

Ljubav prema modi i slavljenje različitosti je pod sloganom "FASHION & LOVE...STRONGER TOGETHER!" spojila dva poznata para: manekenku Jelenu Ivanović i njenog supruga, glumca Branislava Tomaševića kao i pevačicu Anu Štajdohar i njenog supruga, muzičara Nikolu Demonju. Reč je o parovima, koji su kao pojedinci potpuno različiti. Njihove različite životne stilove, profesije i hobije spaja ono što je najvažnije u životu - ljubav.

Svako od njih ima svoj stil oblačenja i svoju priču. Reč je o pojedincima koji su izgradili lični  prepoznatljiv modni stil i koji se ne obaziru na trendove, već u životu drže do autentičnosti i unikatnosti vlastitog karaktera.

Različitost, krunisana ljubavlju, predstavlja nezaustavljivu snagu i posebnu energiju koja se mogla osetiti i na snimanju nove XYZ kampanje. Poznata lica su u odeći XYZ Fashion Store-a ispred objektiva priznatog fotografa Miše Obradovića odlično pokazali i ponovo dokazali da je u ljubavi moć i da su uprkos pojedinačnim karakterima i ličnostima zajedno nezustavljivi. Za opuštenu atmosferu i vrhunske rezultate na snimanju pobrinuo se ostali deo ekipe: modna urednica Elle magazina Ana Ostojić sa svojim stylinzima, make up artist Dragan Vurdelja i frizer Aleksandar Gligorievski.

Pročitaj još iz kategorije Poznati