Venčanje Victorie Swarovski u haljini od milion dolara

Naslednica jedne od najvećih brendova nakita i kristala na svetu, Victoria Swarovski, udala se za Werner Mürza nakon sedam godina zabavljanja. Njena venčanica, koja je bila apsolutni favorit celog događaja, pored fenomenalnog izgleda ima i odličnu cenu od preko milion dolara.

Haljina koja oduzima dah na prvi pogled je kreacija dizajnera Michael Cinca, koji uglavnom radi u Dubaiju. Bajkovita haljina je dekorisana sa oko 500 hiljada Swarovski kristala, a ako ste ikada maštali o tome da budete prava mlada princeza, Victoria nam je dala savršen primer. Pored izgleda i mnogobrojnih kristala, informacija koja takođe oduševljava je i njena težina od neverovatnih 46 kilograma.

Victoria je imala veliku ulogu u kreiranju haljine. Pošto je originalni model iz proleće/leto kolekcije, na njen zahtev su joj dodati rukavi i kristali. Šlep haljine je dugačak oko šest metara i takođe je ukrašen kristalima. Haljina se sastoji iz suknje A-kroja, sa polu – transparentnim gornjim delom i dugačkim rukavima sa cvetnim vezom. Dužina vela je iznosila osam metara i mlada ga je nosila preko lica dok je išla prema oltaru.

Od obuće je izabrala bele Jimmy Choo sandale sa visokom štiklom, dok je od nakita nosila alke sa dijamantima. Mlada je imala još dve haljine koje su isto bile sjajne koliko i prva, “glavna” venčanica. Druga haljina je u boji srebra bez bretela, dok je treća u crvenoj boji i bogato ukrašena Swarovski kristalima.

Pogledajte kako je izgledala prelepa Victoria.

Foto: fashionisers

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još