Winnie Harlow postala novi Victoria’s Secret anđeo

Manekenka će učestvovati na velikoj modnoj reviji brenda u novembru.

U jednoj vrlo emotivnoj objavi, poznata manekenka je otkrila da je angažovana za Victoria’s Secret reviju i da će napokon debitovati kao VS Anđeo. Ona je u objavi opisala koliko je bila nervozna na kastingu i koliko je „bila zahvalna što joj je data mogućnost da se okuša u jednom od najvećih modnih događaja“. Očigledno je da su svi bili impresionirani njenom harizmom i ona će ove jeseni imati čast da prošeta pistom sa najvećim modnim imenima.

„Ne mogu da verujem!!! Hvala svima koji su mi dali energiju i na velikoj ljubaznosti u toj sobi! Hvala svima koji su mi omogućili da hodam za Victorias’s Secret!“, napisala je Winnie.

Od njenog prvog pojavljivanja u emisiji „America’s Next Top Model“, do necenzurisane pojave i popularnosti na Instagramu, Winnie je uspela da ostvari veliki uticaj na čitavu planetu. Kao osoba koja otvorena govori o vertiligu,poremećaju zbog kojeg gubi pigment u kožu u pečatima, sa neverovatno jakim stavom i neprevaziđenim stilom, Winnie Harlow je zaista savršen izbor za Victoria’s Secret kuću.

Čestitamo!

V.R.

 

Pročitaj još iz kategorije Poznati