Za Brooke Shields godine ne postoje!

Pedesetdvogodišnja glumica je nedavno uživala na Bahamima sa svojim ćerkama, a kako je redovno delila svoje fotografije sa svojim pratiocima na Instagramu, mogli smo da vidimo kako glumica izgleda u kupaćem kostimu.

Jasno je da je glumica zadovoljna svojim izgledom i da se oseća bolje nego ikad pre. Na jednoj fotografiji je nosila crno-beli, a na drugoj plavi bikini u kojima je izgledala fantastično.

“Nikada nisam slavila svoje telo i izgled. Uvek mi se činilo pogrešno, pa zato nisam osećala povezanost. Uvek nosim kupaće kostime koji prekrivaju sve, a naročito donji deo. Jednom mi je starija ćerk aprišla i rekla da ne mogu više da nosim takav donji deo koji prekriva celu zadnjicu. Rekla mi je da mi izgleda veća nego što zaista jeste”, otkrila je Brooke. “Ona mi je pronašla novi kupaći kostim u kojem je ceo ‘šlauf’ ispao i bila sam očajna. Međutim moj muž mi je rekao da izgledam super. Rowan (ćerka) je u pravu – ako pokažete malo više, lepše će vam stajati. Tako da sam morala da učim od nje. Ona mi je rekla ‘Mama, suoči se sa tim da imaš dobru zadnjicu. Ne znam zašto želiš da je sakriješ’.”

Tako se glumica oslobodila i pokazala vitku figuru za kojom bi mnoge žene pozavidele. Bravo Brooke!

V.R.

foto: Instagram/@brookeshields

Pročitajte još

Pročitaj još