Zendaya kaže da nikada neće imati 'Miley' momenat

Bilo da ste dugogodišnji Zendayin fan ili se tek upoznajete sa njenim likom i delom, njen intervju za magazin Complex je nešto što vredi pročitati. Dotakla se mnogih tema uključujući novi album, razlog zašto je odbila da glumi Aaliyah u biografskom filmu koji je producirao Lifetime. Takođe je podelila svoje misli o tome kako druge Disney zvezde napreduju u muzičkoj industriji, uključujući Miley Cyrus.

"Mnogima od njih je nametnuta uloga uzora i zato su morali da se pretvaraju da su nešto što nisu," priča Zendaya za Complex. "Moraš da shvatiš da kada si jako mlad, još ne znaš ko si."

Ona kaže da popularnost u mladim godinama dolazi uz mnogo pritiska, i ponekad izvođačima pre nego što uspeju da shvate same sebe, bude nametnut imidž koji ih ne predstavlja najbolje. "Svako ima drugačiji način na koji uči i raste i spoznaje sebe," kaže ona. "Mislim da sve nekadašnje Disney zvezde sada barem znaju ko su."

Kada je upitana hoće li joj se desiti 'Miley momenat' (pod kojim se podrazumeva dramatična transformacija i odbacivanje imidža poznatog publici), Zendaya kaže da 'neće biti iznenađenja'.

"Da biste izbegli takve probleme samo od početka budite to što jeste i budite iskreni sa svetom, jer to je jedino što možete," priča Zendaya.

Zendaya je objasnila i zašto je odbila priliku da igra Aaliyah, priznajući da je imala utisak da se produkciji žurilo i da joj se nije svidelo kako se stvari razvijaju.

Kaže da je to shvatila kada je čula da porodica preminule pevačice nije uključena u produkciju, i da stavovi koje je produkcija zauzela nisu odgovarali njenima.

"Zaista me je izjedalo iznutra," priznaje Zendaya. "Mnogi ljudi su mislili da znam da porodica nije uključena, ali nisam. Bila sam na audiciji kao i svi drugi, i dobila ulogu."

Foto via harpersbazaar.com

Pročitaj još