Zvezde čije godine nikad ne možemo da pogodimo

Ponekad je teško odrediti koliko neka osoba ima godina, pogotovo kada je reč o zvezdama.

Kako je dobar izgled, pored talenta, vrlo bitan u njihovoj karijeri, poznate ličnosti dosta ulažu u njega kako bi čak i nakon nekoliko godina, pa i decenija, izgledale odlično. Čitav životni stil se svodi na vođenje računa o izgledu, pa tako pored svakodnevnih obaveza koje imaju redovno treniraju, spremaju zdrave obroke (ili to za njih radi lični kuvar), ne konzumiraju alkohol, niti puše. Naravno, ovde veliku ulogu ima i genetika kojom se neki mogu pohvaliti.

Zahvaljujući mladalačkom izgledu, mnoge zvezde u filmskoj industriji mogu dobiti ulogu dosta mlađe osobe, a da se to jedva primeti, pa je tako Troian Bellisario sa 24 godine dobila ulogu srednjoškolske učenice u seriji “Pretty Little Liars”, dok je Gabrielle Union takođe sa 24 godine dobila ulogu učenice koja je tek završila srednju školu u popularom filmu “10 Things I Hate About You”.

Zbog mladalačkog sjaja, nikada ne bismo ni predpostavili da neke zvezde imaju više godine nego što mislimo, a na današnjoj listi se upravo nalaze te zvezde. Otkrijte koje su!

V.R.

foto: businessinsider

Pročitajte još

Pročitaj još