visa_logo
svuda-gde-zelite-da-budete

SVUDA GDE ŽELITE DA BUDETE

U svetu punom priča, vaša iskustva su ono što vas izdvaja od drugih. Za korisnike Premium kartica, Visa je pripremila ekskluzivno iskustvo koje ide u korak sa vašim dinamičnim stilom života. Otkrijte mnoštvo beskrajnih pogodnosti i privilegija i doživite jedinstveno iskustvo uz Visa konsijerž uslugu sa čet-bot podrškom.

svuda-gde-zelite-da-budete

Visa konsijerž usluga sa čet-bot podrškom je premium usluga personalizovana u skladu sa vašim životnim stilom i krasi je niz funkcionalnosti. Svi korisnici Visa Infinite kartice putem čet-bota na platformama Viber ili Telegram mogu pristupiti direktnoj komunikaciji sa timom ličnih asistenata koji su tu da pomognu u ostvarivanju svih zahteva i jedinstvenih želja. Robu i usluge naručene putem konsijerž servisa plaćate krajnjim pružaocima istih, što čini ovu uslugu besplatnom.

Visa konsijerž usluga sa čet-bot podrškom je premium usluga personalizovana u skladu sa vašim životnim stilom i krasi je niz funkcionalnosti.

svuda-gde-zelite-da-budete

Istražite najlepše gradove na svetu i uživajte u ekskluzivnim privilegijama dok putujete sa svojom Visa Infinite karticom. Visa konsijerž agenti su vaši digitalni lični asistenti koji će organizovati plan putovanja prilagođen svakoj vašoj želji. Od hotelskih rezervacija do jedinstvenog kulturnog iskustva, iznajmljivanja automobila, sve do najsitnijih detalja poput prevoza do aerodroma, Visa Concierge je tu da vam pomogne u svemu, od početka do kraja!

Istražite najlepše gradove na svetu i uživajte u ekskluzivnim privilegijama dok putujete sa svojom Visa Infinite karticom.

svuda-gde-zelite-da-budete

Visa konsijerž agent pružiće vam pristup izvanrednim iskustvima i ekskluzivnim pogodnostima. Bilo da ste u vašoj zemlji prebivališta ili na putu, preko Visa konsijerža imaćete pristup širokoj mreži uglednih restorana. Na lak način dobijte sve neophodne informacije, od lokacije restorana i vrste kuhinje, do raspona cena i kodeksa oblačenja. Uživajte u jedinstvenom gastronomskom iskustvu i panoramskom pogledu, a brigu o rezervaciji prepustite vašem ličnom vodiču za prestižan životni stil.

Visa konsijerž agent pružiće vam pristup izvanrednim iskustvima i ekskluzivnim pogodnostima.

svuda-gde-zelite-da-budete

Bilo da određena obaveza za vas predstavlja izazov ili vam jednostavno oduzima previše vremena, predani tim agenata će vam pomoći u organizaciji svakodnevnog života, ostavljajući vam prostora za jednostavno uživanje u slobodnom vremenu. Opustite se dok vaš Visa konsijerž brine o svemu, od organizovanja privatnog časa kuvanja, do dana provedenog sa ličnim kupcem. Uživajte u iskustvu koje spaja originalnost i luksuz u izuzetnom svetu mogućnosti.

Uživajte u iskustvu koje spaja originalnost i luksuz u izuzetnom svetu mogućnosti.

Registrujte se za Visa Chatbot lako i brzo u samo par koraka

Čet-bot kanal je javno dostupan za sve, a u okviru menija sadrži informacije za Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karitce. Sve što je potrebno da uradite jeste da skenirate QR kod za Viber ili Telegram:

svuda-gde-zelite-da-budete

QR kod za Viber

svuda-gde-zelite-da-budete

QR kod za Telegram

i registrujete se klikom na opciju „Sign in“. Nakon što ste klikom na dugme „Send phone number“ dobili verifikacioni, kod koji vam je stigao putem SMS poruke, čeka vas još svega par pitanja i vaša registracija je gotova.

svuda-gde-zelite-da-budete

Sadržaj čet-bot menija korisnicima Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartica omogućava uvid u Visa specijalne ponude, Visa Travel benefite i informacije, korisničku podršku i direktnu komunikaciju sa konsijerž* agentom. Među ovim uslugama, tu je i niz drugih poput međunarodne zdravstvene i informacijske pomoći, globalne podrške klijenata i obezbeđivanje osiguranja za izgubljen prtljag. Sve što treba da uradite jeste da u ličnom nalogu podesite jezik komunikacije, nivo kartice i prihvatite politiku privatnosti, a svet ekskluzivnih privilegija, ponuda i prednosti je tu i čeka na vas!

Visa konsijerž agenti pružaju vam odgovore na najrazličitija pitanja i ispunjavaju sve vaše zahteve. Bilo da vam je potreban spisak prodavnica gde možete kupiti Sony Playstation 5 kao idealan poklon za vaše najmlađe ili predlog restorana za proslavu rođendana ili vama važnog jubileja, Visa konsijerž je tu da svaku vašu želju pretvori u stvarnost. Nakon što ste putem čet-bot menija podneli svoj zahtev, Visa agent će vas u roku od nekoliko sekundi obavestiti o najkraćem vremenskom periodu potrebnom da se vaš zahtev ispuni. Poverite svaki vaš problem, mali ili ne, timu profesionalaca čiji je posao da vaš život učine lakšim i uživajte u dodatnoj pomoći i izvanrednim preporukama.

*Konsijerž usluga je trenutno dostupna korisnicima Infinite kartica. Kako bi proverili da li je usluga dostupna za Vasu karticu, molimo Vas da proverite direktno sa bankom.

Svet ekskluzivnih privilegija, ponuda i prednosti je tu i čeka na vas!

svuda-gde-zelite-da-budete

Usluge konsijerža dostupne su u bilo kojoj situaciji 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, nezavisno od mesta u kom se nalazite, što može biti od velike koristi za korisnike čiji stil života podrazumeva česta putovanja u drugim vremenskim zonama. Od planiranja savršenog putovanja, do nalaženja restorana po vašem ukusu, organizacije događaja, kupovine umesto vas ili pretrage bilo koje informacije, Visa konsijerž je tu da vam pomogne da istražite, cenite, iskusite i otkrijete sve pogodnosti koje nudi život.

Usluge konsijerža dostupne su u bilo kojoj situaciji 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji

svuda-gde-zelite-da-budete

Zaboravite na brige i istražite svet neograničenih mogućnosti koje su pred vama!

Tekst: Promo

Fotografije: Promo / Shutterstock i screenshot Visa Concierge Viber

Donosimo vam najbolje od modnih, beauty, lifestyle trendova. Sofisticiran, odvažan i elegantan - That’s so BAZAAR!