Harper's Bazaar Srbija

Billy Porter će snimati i režirati svoj prvi film

Orion Pictures priprema se za objavljivanje prvog filma od ponovnog lasniranja – u pitanju je tinejdžerska drama „What If?”

Film će režirati Bily Porter, glumac najpoznatiji po TV seriji „Pose“. Porteru će ovo biti rediteljski debi. Tvorci film opisuju kao mešavinu ostvarenja “Education” (2019) i “Love, Simon” (2018). U priči, srednjoškolac Khal sa anonimnog naloga na društvenoj mreži govori o zaljubljivanju u transrodnu devojčicu iz njegove škole. Korisnici mreže ga podstiču i navaljuju da pokuša da izgradi vezu sa njom. Sve se završava romansom koju niko od junaka nije očekivao.

„Veoma smo uzbuđeni što radimo sa Billyjem Porterom. Srećni smo što su nam on i čitava filmska ekipa poverili svoju viziju lepe i moderne ljubavne priče. Ovaj film je sjajan odraz ambicija koje imamo za ponovno lansiranje Orion Pictures-a. Želimo da pričamo priče o svoj raznolikosti ljudskog iskustva“, prokomentarisala je predsednica studija Alana Mayo.

Sam Bily Porter rekao je: „Veoma sam uzbuđen što sam deo ovog novog prostora u Holivudu gde se mogu pričati sve vrste ljudskih priča. Zahvalan sam na prilici da neke od ovih priča usmerim u glavni tok “. Prethodno je Porter glumio Dobru Vilu u Pepeljugi, a najpoznatiji je kao glumac u TV serijama i mjuziklima – široku slavu stekao je ulogom u TV seriji „Pose“ o njujorškoj podzemnoj LGBT subkulturi 80-ih i 90-ih.

Najnovije