Naomi Watts o nastavku serije “Game of Thrones”

Glumica je odabrana za jednu od glavnih uloga.

Iako se serija koju je ceo svet voleo završila pre samo mesec dana, snimanje nastavka je uveliko u toku. Glumica Naomi Watts je otkrila da “fanovi neće biti razočarani” novim delom. Radnja nove serije, nazvane “Bloodmoon”, je smeštena 5 hiljada godina pre “glavne” serije.

“Serija me čini vrlo uzbuđenom i da, dok pričam osećam žmarce po koži”, rekla je Naomi o njenom učestvovanju u seriji, koja će po njenim rečima biti velika i apsolutni hit za gledanje. “Nadam se da će svi fanovi koji su pomno pratili GoT pronaći nešto interesantno i novo i u ovom svetu. Mislim da se neće razočarati, jer je tim sačinjen od fenomenalnih ljudi.”

Još u novembru prošle godine, pisac GoT-a, George R.R. Martin je otkrio par detalja o novoj seriji. “Westeros je sasvim drugačije mesto. Ne postoji kralj. Nema Gvozdenog Trona”, rekao je pisac. “Ne postoje Targaryensi – Valyria je tek počela da se gradi sa svojim zmajevima. Sada se susrećemo sa različitim i starijim svetom i nadam se da će biti zabavni deo serije.”

Datum predstavljanja serije još uvek nije otkriven, ali se misli da ćemo je napokon moći videti 2020. ili 2021. godine.

 

Pročitajte još

Pročitaj još