Harper's Bazaar Srbija

Pogledajte trejler za „The Life Ahead“ sa Sophiom Loren u glavnoj ulozi

Legendarna glumica briljirala je u novom Netflix filmu i ovo je njena prva uloga nakon 11 godina pauze.

Sophia Loren se vraća na naše ekrane – posle 11 godina pauze! 86-godišnja filmska legenda glumila je u novom Netflix-ovom filmu  „The Life Ahead“, prema knjizi Romain Garyja, za koji je francuski autor 1975. godine dobio „Goncourt Prize“. Pre toga, poslednji put je glumila u mjuziklu „Nine“ 2009. godine.

Novi film režirao je sin Sophie Loren, Edoardo Ponti. Ovog puta glumica je glumila Madame Rosu, stariju jevrejsku žrtvu holokausta koja je usvojila dvanaestogodišnje senegalsko siroče Momoa. Dva junaka postaju pravi prijatelji i pomažu jedno drugom. Film će izaći na italijanskom jeziku. Glumica je priznala: „Zaista uživam u radu sa sinom jer se vrlo dobro poznajemo. Zaista mi se sviđa način na koji me vodi u radu “.

Loren je takođe rekla da nije planirala da pravi pauzu čitavih 11 godina: „Jednostavno se dogodilo. Želela sam da učinim nešto inspirativno. Nisam imala predstavu ni o jednom filmu u kojem bih odmah volela da glumim“. Takođe je podelila utiske o radu na novom filmu: „Bez obzira na godine, uvek postoji nešto što možete otkriti o sebi. U ovom filmu pokušala sam da uhvatim sve različite energije koje su svi ovi talentovani mladi glumci usmerili prema meni. Bilo je tako lepo“.

Edoardo Ponti je takođe primetio važnost objavljivanja takvog filma upravo sada: „Svet postaje sve više polarizovan. Mislim da je bilo važno snimiti film u kojem ljubav ujedinjuje dvoje ljudi različitih rasa i godina“.

Trejler za predstojeći film već se može pogledati na YouTube kanalu Netflix-a.  

Najnovije