Harper's Bazaar Srbija

Sarah Jessica Parker otkriva detalje o novoj sezoni serije „Seks i grad“

O sudbini glavnih likova i uticaju koronavirusa na zaplet.

Američka glumica Sarah Jessica Parker podelila je neke detalje o nastavku kultne TV serije „Seks i grad“ gde je igrala glavnu ulogu. Ranije ovog meseca, ne samo glavni likovi priče, već i HBO Max, na čijoj platformi će se pojaviti nova sezona serije, potvrdili su da će se serija vratiti na ekrane.

U svom najnovijem intervjuu za Vanity Fair, Sarah Jessica Parker podelila je da se raduje konačnom scenariju, na kojem ovog puta radi tim koji predvodi Michael Patrick King. Tokom razgovora sa novinarom, glumica je otkrila da se ona, Kristin Davis i Cynthia Nixon, vrlo rado vraćaju svojim likovima kada imaju više od 50 godina. „Pitamo se ko su one sada na ovom svetu? Da li su se prilagodile  savremenim uslovima? Da li koriste društvene mreže?” – postavljala je pitanja o heroinama „Seksa i grada“.

Primetila je da su Miranda i Šarlot sada majke tinejdžera: „Kakav je njihov život? Carrie, koja osim prijatelja nema porodicu? Gde je ona profesionalno? Kako su sve ove političke promene uticale na njen rad? Da li ona i dalje piše kolumnu? Da li je napisala još koju knjigu? Ili ona ima podcast? Šta je za nju sada moda? Da li su se prijateljstva promenila ili ne, a njen društveni krug proširio?” – glumica je nastavila da postavlja pitanja, nagoveštavajući šta čeka fanove u novoj sezoni.

Sarah Jessica Parker takođe je primetila da će koronavirus očigledno biti deo priče, jer je ovo svet u kojem, između ostalog, žive likovi serije.

Podsetićemo, ranije je zvanično postalo poznato da će HBO Max uskoro objaviti nastavak serije Seks i grad. Nova sezona sastojaće se od deset polusatnih epizoda u kojima će glumiti Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon, dok Kim Cattrall, koja je glumila Samanthu u seriji, neće učestvovati u snimanju nastavka.   

harpersbazaar.ru

Najnovije