Regent Porto Montenegro dobitnik prestižnog priznanja World Luxury Hotel Awards

Regent Porto Montenegro dobitnik je ovogodišnje nagrade World Luxury Hotel Award u kategoriji “Novog luksuznog hotela Evrope” (Luxury New Hotel for Europe). Ovo priznanje jedno je od najprestižnijih u svetu hotelijerstva i predstavlja potvrdu kvaliteta i visokog nivoa usluge koju Regent Porto Montenegro pruža svojim gostima. Hotel Regent je prvi i jedini hotel u Crnoj Gori koji nosi ovu prestižnu nagradu, poznatu kao „Oskar“ u svetu luksuzne hotelijerske industrije.

Godišnja gala ceremonija dodele World Luxury Hotel Awards 2015 održana je 24. oktobra u Hong Kongu. „Oduševljeni smo ovim priznanjem. Za samo godinu dana koliko Regent Porto Montenegro radi, prepoznati smo kao dragulj Južnog Jadrana. Uspeli smo postaviti visoke standarde i potrudili se da Regent Porto Montenegro pozicioniramo visoko na lestvici svetskog hotelijerstva. Nastavićemo u istom maniru pružajući ništa manje od usluge upravo po meri gosta”, izjavili su iz menadžmenta ovim povodom.

Zdanje Regent Porto Montenegro hotela, inspirisano arhitekturom starih venecijanskih palata Boke Kotorske, najnoviji je hotel u lancu Regent Hotels & Resorts hotelske grupacije. Nudi 51 dvokrevetnu sobu i 35 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih apartmana i rezidencija, tri restorana i spa centar.

The World Luxury Awards je jedna od najpoznatijih globalnih organizacija, koja za cilj ima prepoznavanje i nagrađivanje najboljih u globalnom hotelijerstvu, sa posebnim osvrtom na besprekornu uslugu i izuzetne sadržaje. Nagrade se dodeljuju u nekoliko kategorija, na nivou država, kontinenata i na svetskom nivou. 

Pročitajte još

Pročitaj još