Harper's Bazaar Srbija

Jennifer Lopez potpuno gola najavila novi singl i „srušila“ internet

Jennifer Lopez uzdrmala je društvene mreže nakon što je pozirala naga kako bi promovisala svoj novi singl „In The Morning“.

I uprkos tome što ima 51 godinu, „Jenny From The Block“ dokazala je da ili stari unazad ili u svom dvorištu ima Fontanu mladosti, jer je njeno neverovatno čvrsto telo šokiralo fanove.

Za neverovatne snimnke zaduženi su fotografi Mert Alas i Marcus Piggott, a Jennifer pozira obnažena, sa minimalnom šminkom, mokrom kosom i dijamantskim prstenom na ruci.  

Fotografija je naslovljena: „Iznenađenje!“ a od deljenja promo klipa juče post je već pregledan preko 3,1 milion puta. U naslovu, J-Lo je otkrila da će novi singl biti lansiran 27. novembra.

Naslovna fotografija objavljena je već 15 sati i već je dobila preko 6,1 milion lajkova i više od 100 000 komentara!

Dok je pevačica Rita Ora Lopezovu nazvala „Legendom“, trener Massy Arias rekao je, „Ciljevi i poštovanje života. Prošlo je toliko godina, a opet, evo i dalje si svake godine sve bolja. To je inspirativno! “

Fitness preduzetnica Tracy Anderson je prokomentarisala: “Ako ovo ne pokvari internet, ništa neće !!!!!! WOW”

Lopez je oduvek bila iskreni pobornik vežbanja i zdravog načina života. U nedavnom intervjuu izjavila je: „Uverena sam 100% da je vežbanje deo onoga što me toliko raduje“. Dodala je: „Ples je uvek bio ogroman deo mog života i odvajanje vremena da pokrećem telo i radim nešto što je tako dobro za mene je ključno za moju sreću. I zaista verujem da kada se brinete o sebi i radite na tome da ostanete zdravi, imate veću mogućnost da brinete o onima koje volite. Dakle, vežbanje mi je definitivno prioritet.”

 

Najnovije