Justin Timberlake predstavio novu knjigu “Hindsight”

Ako vam se čini da većina poznatih zvezda pokušava da proširi svoju karijeru na različite segmente, onda ste u pravu. Poslednja u nizu zvezda koja je to uradila jeste Justin Timberlake koji je uspeo da objavi svoju prvu knjigu.

Justin je nedavno predstavio i novi singl “Soulmate”na kojem je radio sa reperom Drakeom, a poslednji projekat je najavio putem svog Instagram profila. Njegova prva knjiga je dobila naziv “Hindsight & All the Things I Can't See In Front of Me” i čine je skup anegdota, sećanja i razmišljanja koji su povezani sa životom i radom pevača. Pored sjajnih tekstova, knjigu celovitom čine na stotinu slika iz Justinove privatne arhive, od njegovih mlađih dana do sada, sa različitih lokacija iz celog sveta, sa scene i van nje.

Ova knjiga se može nazvati i jednom vrstom autobiografije, jer će kroz nju, svako ko je pročita uspeti da razume pevačevu ljubav prema muzici iz prvih dana i inspiraciju iz mnogih pesama i albuma. Takođe je pisao i o procesu pisanja pesama i saradnjama sa drugim izvođačima i producentima, kao i o sebi kao suprugu i ocu.

V.R.

foto: Instagram/@justintimberlake

Pročitajte još

Pročitaj još