Koliko košta najskuplji manikir na svetu?

Pogledajte kako izgleda najskuplji manikir na svetu.

Najskuplji manikir na svetu je prvi put predstavljen javnosti 2013. godine, kada je Kelly Osbourne na humanitarnom događaju na svojim noktima imala lak Azature sa belim dijamantom koji košta ni manje ni više nego milion dolara. Na svačije iznenađenje, ovaj luksuzni manikir je postao vrlo popularan među bogatim i poznatim ličnostima. Sada je ova usluga dostupna svima, a za nju bismo morali da izdvojimo 30 hiljada dolara!

Azature Pogosian, juvelir iz Los Anđelesa, poznatiji i kao “Black Diamond King” (Kralj Crnog dijamanta”) i čije predmete iz istoimenog brenda ponosno nose mnoge poznate ličnosti poput Rihanne i Beyonce, kreirao je unikatan lak za nokte koji je sačinjen od čestica dijamanata. Luksuzni lak u sebi ima 267k crnih dijamanata i ultimativni je deo nakita koji će svakog koštati četvrtinu miliona dolara.

“Jednog dana sam pomislio, zašto ne bih predstavio dijamantski stil i na noktima”, rekao je Azature Pogosian. “Tako sam razvio Black Diamond lak za nokte sa istom namerom i kvalitetom koje nosi moj nakit, kako bih i na taj način preneo lepotu crnog dijamanta.”

Sa cenom od 250 hiljada dolara po bočici, potpuno je logično da će uz lak ići i skupa usluga manikira. Formula je vrlo specifična kada je reč o nanošenju laka, a uslugu pružaju samo nekoliko profesionalnih i odabranih manikirki, tako da je cena po noktu neverovatnih 3 hiljade dolara.

Kako ceo manikir košta 30 hiljada, zanima nas da li se još nešto dobija uz taj “specijalni tretman”?

foto: Azature, instyle

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još