Cindy Crawford otkriva vežbu zahvaljujući kojoj ima trbušnjake

Ko kaže da trbušnjake mogu da imaju samo mlade osobe?

U svojoj 53. godini, Cindy Crawford izgleda kao da stari unazad. Tajna njene savršene figure leži u nečemu što može svako da uradi gde god da se nalazi i bez trošenja ikakvog novca. I dok je najbolje poznata po naslovnicama najpopularnijih modnih magazina, učestvovanju na revijama i kampanjama, manekenka se mnogo puta pojavljivala i u videima za vežbanje, uključujući i “New Dimension”, “Shape Sour Body Workout” i “Next Challenge Workout”. Nekoliko decenija kasnije, Crawfordova nastavlja da nam pokazuje njene omiljene vežbe na svom Instagram profilu.

Nedavno je pokazala vežbu u kojoj se aktivira celo telo, a koju najviše koristi za oblikovanje i održavanje čvrstog stomaka i tzv. pločica. Za ovu vežbu su potrebni klupa i teg bilo koje težine koja vama odgovara. Cindy jednu nogu podiže na klupu, a zatim istovremeno podiže obe ruke sa tegom/tegovima (u njenom slučaju je bućica) i drugu nogu prema grudima. Ova vežba jača noge, zadnjicu, stomak i ramena.

Model zna koliko je važno trenirati, pogotovo kada starimo, pa svakodnevno vežba i trudi se da održava svoje zdravlje. Prošle godine je čak osnovala “Ladder”, liniju proteinskih praškova, zajedno sa LeBronom Jamesom, Arnoldom Schwarzeneggerom i Lindsey Vonn koji je namenjen za obnavljanje mišića.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) onJun 12, 2019 at 9:33am PDT

Svaka čast!

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još