Da li ste spremni za leto?

SMART Life fitness centar (Bulevar oslobođenja 56 u Beogradu) premijerno donosi novi vid vežbanja kod nas - Jumping fitness.

Njegova osnova je trambolina. Koncipiran je tako da angažuje preko 400 mišića u vašem telu, što je duplo više nego kod klasičnog kardio treninga, i kao takav predstavlja efikasan način za smanjivanje telesne težine, uz povećanje fizičke kondicije. Jumping fitnes je sveobuhvatan trening jer utiče na sve regije tela. Zahvaljujući posebno osmišljenoj kombinaciji targetiranih vežbi uz odgovarajuće ritmove muzike poboljšava motoriku, koordinaciju pokreta, osećaj ravnoteže, izdržljivost i sprečava bolove u leđima. Jumping fitnes će vas učini srećnim, jer se tokom treninga luči hormon sreće, endorfin. I zato ga smatraju idealnom formulom protiv stresa. 

I na kraju najvažnije, zaboravite na vaše godine, fizičku spremnost, jer ništa od toga nije presudno za jumping fitnes vežbanje. Tehnike su lake za savladavanje i garantovano daju brze i vidljive rezultate, a zahvaljujći mekom doskoku u mrežicu trampoline,vaši zglobovi su pošteđeni povreda.

Pročitajte još

Pročitaj još