Irina Shayk otkriva tajne njene dijete i vežbanja

Irina Shayk se nedavno porodila, a već ima sjajnu figuru... Kako?

Nakon porođaja, Irina je podelila nekoliko slika sa snimanja kampanje za brend Intimissimi, čije je lice. Iako su komadi nove kolekcije prelepi, ono što je svima oduzelo pažnju jeste njena perfektna figura koju je uspela da povrati nakon trudnoće.

Iako nije podelila sa nama konkretno načine na koje je uspela da savršeno vitku liniju, Irina nam je otkrila nekoliko saveta uz pomoć kojih održava odličnu figuru. Uz “čistu ishranu” ima genetsku sreću da joj je metabolizam vrlo brz, ali to ne iskorišćava da bi stalno jela brzu hranu. Trudi se da je što više izbegava, ali se ponekad desi da ne može da odoli veikom hamburgeru sa kečapom, krompirićima i Sprite-u.

“Treniram dosta. Treniram boks, malo džiju-džicu sa kojim sa opsednuta”, otkrila je manekenka. “Volim taj sport jer postoji toliko kombinacija pokreta i mogu da izazovem telo da radi više i bolje. Svaki put iscrpim telo do maksimuma.” Ovaj vrlo jak trening u svoj svakodnevnicu radi četiri puta nedeljno, zbog čega je u vrhunskoj formi. Međutim, zbog velikog broja putovanja ne može da trenira ovaj sport toliko često, ali ima rešenje i za ovaj problem. Tokom putovanja svaki slobodan trenutak koristi za vežbanje, a  tada se foksuira na jednostavne pokrete za koje joj nije potrebna oprema. Najviše radi vežbe za zadnjicu i ruke. Irina je priznala da ne voli kardio vežbe i da je trčanje za nju prava noćna mora, ali da ga ne zaobilazi jer zna koliko je dobro za zatezanje i kondiciju.

Možemo zaključiti da, iako je teško pronaći vremena za vežbanje, svaki trenutak treba da iskoristite ako želite da imate lepo i oblikovano telo. Irina Shayk vam je pravi dokaz za to!

Foto: Instagram/@irinashayk

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još