Kako je Serena Williams dostigla top formu nakon porođaja

Serena Williams je napokon otkrila kako je uspela da skine višak kilograma, koji je dobila tokom trudnoće.

Teniska šampionka se šalila da je “laž” da majke mogu da izgube na težini zbog dojenja i otkrila da je imala problem da izgubi težinu dok je dojila svoju ćerku iako je bila na potpuno veganskoj ishrani. “Bila sam vegan i nisam unosila uopšte šećere”, rekla je Serena. “Hranila sam se u potpunosti zdravo... I ne bih bila na toj težini da nisam dojila. Ono što sam naučila jeste da je svačije telo drugačije – bez obzira koliko sam vežbala – ništa mi nije pomoglo. Izgubila sam oko 5 kg kada sam prestala da dojim. I samo sam nastavila da mršavim.”

36-godišnja sportska zvezda je takođe priznala da je plakala kada je odlučila da doji ćerku: “Bukvalno sam sela sa Olympiom u mojim rukama i pričala sa njom i molila se. Rekla sam joj da mama mora da prestane i da mora to da uradi. Malo sam plakala, ali ne onoliko koliko sam očekivala.”

Da sumiramo, da bi smršala, Serena je u potpunosti promenila njen način ishrane – postala je vegan i nije unosila nikakve prerađene šećere. Uz to je i dosta trenirala i uspela je da za prvih nedelju dana skine 5 kilograma. Naravno, kako je i sama zvezda rekla, svačije telo je drugačije, a samim tim i rezultati.

Serena je nastavila sa karijerom, a trenutno učestvuje na jednom od najvećih takmičenja u tenisu – Wimbledonu.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još