ODLUKE VREDNE NOVOG COOL WOAH IZGLEDA

Koliko puta ste rekli čuvenu rečenicu „od sutra sam na dijeti“ ili  „od sutra praktikujem zdrav život“ ? Ipak, lakše je reći, nego ostvariti. Čini se da odluka mora biti čvrsta, a data reč pouzdana.

Ništa se ne menja na brzinu, pa tako ni stil života. Pokušajte da se umesto drastičnih odluka oprobate u nekom laganom sportu i tako ciljeve dovedete u ravnotežu sa zdravim navikama. Planinarenje, biciklizam, pa i lagana šetnja učiniće da se osećate bolje, poletnije i zadovoljnije, a nova iskustva otvoriće nove horizonte. Dakle, donesite odluku, naoružajte se pozitivnom energijom, obezbedite sebi provereno osveženje i već ste na pravom putu da promenite svet.

Uz sve, ugrabite priliku i uz kupovinu promo pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0.5l ili 0.33l, oraspoložite sebe ili sebi drage osobe. Promo pakovanja ćete prepoznati po etiketi i čepu bele boje sa prepoznatljivim WOAH logom na vrhu čepa. Ispod čepa vas čeka kod, dok je na limenkama kod ispod otvarača, koji zatim unesite na nalog koji ste napravili na WOAH aplikaciji i sakupljajte poene za cool vaučere sa popustima u prodajnim mestima partnera. A partneri su: Shoes Star, Gigatron i Sport Vision.

Ukoliko ste brzi, imate mogućnost i da u svakom satu, osvojite vredne poklone kao što su: patike, trenerke, prenosivi punjači za telefone, lopte sa svetskog prvenstva u fudbalu, bluethooth zvučnici i još zanimljivih stvari. Samo je potrebno da kod koji ste pronašli uz promo pakovanje pošaljete preko naloga na WOAH aplikaciji i ukoliko ste baš vi to prvi učinili, u tom satu, ovojili ste nagradu.

Uz novi izgled i nove odluke izgledaće mnogo lakše i ostvarljivije. Na vama je samo da budete hrabri, pustite mašti na volju i pođete u susret novim izazovima.

Više informacija možete pronaći na www.coca-cola.rs ili na WOAH aplikaciji.

Pročitajte još

Pročitaj još