Tri osnovna pravila za gubljenje kilograma

Ukoliko želite da smanjite broj kilograma i pripremite svoje telo za leto, postoje tri jednostavna pravila koja će vam u tome pomoći.

Dan Conn, poznati fitnes guru je ekspert kada su u pitanju zdravlje i vežbanje. Nedavno je podelio tri pravila kojih se i sam pridržava, a koja će pomoći svakoj osobi da izgubi višak kilograma i postigne cilj zdravog i vitkog tela. Pravila se baziraju na jednostavnim promenama u vašem životnom stilu koje su suština mršavljenja.

Kako smršati i zadržati novu kilažu?

Budite konzistentni: napravite plan za vežbanje i držite ga se. Ako želite da izgubite kilograme, Dann predlaže da nedeljno radite dva sa snagom i dva do tri kardio treninga. Instalirajte aplikaciju koja će vam meriti izgubljene kilograme i pomoći vam da vidite koliko zaista radite.

Priprema obroka: uvek u domu imate zdrave namirnice ili unapred pripremljenje obroke koji vam neće dozvoliti da skrenete sa puta i “odlutate u svet grickalica, slatkiša i brze hrane”. Takođe je potrebno da nosite i zdrave užine sa kojima neće nikada biti gladni.

Čišćenje organizma: da biste održavali metabolizam brzim, ‘čišćenje’ na svake dve do tri nedelje vam može pomoći. Jedan dan izdvojite kada nećete konzumirati apsolutno ništa, osim vode. Tako će telo sagorevati svoje masti, a želudac će biti oslobođen od varenja.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još