Vežbajte jogu uz Nike

Od sada možete vežbati jogu uz pomoć sportskog brenda Nike i njihove vrlo popularne aplikacije...

Već sad postoji dovoljno razloga za obožavanje ove odlične aplikacije (Nike+ Training Club), ali se tu brend ne zaustavlja. Nedavno su aplikaciji dodali još jednu stavku koja će posebno svideti ljudi koji žele ili već treniraju jogu. Uz Nike joga vežbe, moći ćete da radite ove efikasne treninge bilo kada i bilo gde. Uz njihov plan ćete uspeti da se dobro organizujete i pronađete dovoljno mesta za fizičku aktivnost, čak i ako ste ceo dan na poslu.

Rutine se rangiraju vremenski – od 15 do 45 minuta, tako da možete izabrati trening koji vam odgovara prema slobodnom vremenu koje imate. Takođe možete izabrati stil vežbanja, nivo, ali i vežbe koje će samo dopunjavati već postojeći trning koji imate (trčanje, aerobik, vožnja bicikla...).

Treninzi u aplikaciji su kreirani uz pomoć profesionalnog Nike Master trenera i instruktora joge Branden Collinsworta, Traci Copeland i Leah Kim. Svaki trening se povezuje sa NTC programom aplikacije, pa se joa deli na tri vrte: za povećavanje izdržljivosti, snage i pokretiljivosti.  

Nike+ Training Club aplikaciju možete besplatno skinuti na App Store-u ili Google Play-u. Pokrenite se i počnite da vežbate jogu već danas!

Pročitajte još

Pročitaj još