Kendall Jenner brine o našim zubima

Kendall Jenner je zvanično otkrila saradnju sa kompanijom Moon iz Los Anđelesa koja se bavi proizvodnjom veganskih proizvoda za negu zuba.

Originalno kreirana od strane Shauna Neffa, kompanija ima cilj da podigne nivo oralne higijene uz pomoć bezbednih sastojaka, ali i da privuče sve koji vole estetski lepa pakovanja proizvoda koje koriste. Za sada se njihova linija sastoji iz proizvoda za ispiranje usta, paste za izbeljivanje na bazi aktivnog uglja, konca za zube i pakovanja četkica sa nežnim dlačicama. U videu koji otkriva novitet iz kolekcije, Kendall je otkrila da joj je bilo zabavno učestvovati u procesu kreiranja, ali i vraćanju starog beauty trenda na vrh.

“Pre nisam znala kako da se smejem. To je zanimljiva činjenica. Bilo je zaista cool biti deo procesa kreiranja jer se bazira na oralnoj lepoti i njenoj estetici, ali i načinu na koji lepo izgleda kada imate ove proizvode na polici. Jedna od odličnih stvari brenda Moon je, što je ideja stvarno chic...”, otkrila je Jennerova.

Njen proizvod je olovka za izbeljivanje zuba, dizajnirana tako da se nanosi uz pomoć četkice. Između ključnih sastojaka koji reflektuju svetlost i utiču na belinu jeste karbamid peroksid, dok se uz njega nalaze i ulje lavande, ekstrakt jagode, ukus vanile-mente i biljka orlovi nokti.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MOON (@moon) onApr 23, 2019 at 7:24am PDT

Pročitajte još

Pročitaj još