Beauty inspiracija: frizura Millie Bobby Brown savršena za sve prilike

Frizura mlade glumice se može opisati kao “formalna sa prednje - party sa zadnje strane”.

Frizura sa potpuno dva različita izgleda može postati vaša omiljena nakon što pročitate članak i pogledate kako izgleda sa svih strana. Ovo je jedna od onih frizura koje možete napraviti za samo par minuta i nositi je svakodnevno, bilo da idete na posao, u šetnju, kafić ili u večernji izlazak. Millina frizerka koja je bila zadužena za njenu frizuru na Golden Globes dodeli nagrada, Blake Erik, htela je da kreira jednostavnu i ozbiljniju, ali istovremenu zabavnu frizuru koja će se slagati uz vajb ceremonije i istaknuti mladalački duh glumice.

Tako je nastala ova savršena frizura: Millina kosa je podignuta u visoku punđu, koju su činile tri francuske pletenice (ispletene od korena vrata, “naopačke”). Na ovaj način je postignut glamurozni party efekat koji je i te kako išao uz glumicu, ali i celokupni stajling – Calvin Klein svilenu haljinu. Beauty fokus je, pored frizure, takođe bio i na oštro izvučenom ajlajneru koji je Millie istakao oči, uz ruž u nude nijansi.

Verujemo da će va frizura ući na vašu “must have” listu, jer je, kao što smo već rekli, savršena za svaki dan i što je najbitnije – lagana je za pravljenje. Očekujemo je i na listi najpopularnijih letnjih frizura!

Pročitajte još

Pročitaj još