Najveći prolećni trendovi u stilizovanju kose: skranči gumice i kratka dužina

Ovog proleća se usudite da promenite svoj lični opis – šišajući kosu na kratko.

Zanimljive i odvažne piksi frizure nikada nisu bile poželjnije, kao i ostale varijacije frizura za kratku kosu. Sa dugim ili ‘mikro’ šiškama, razdeljkom na strani, u razbarušenom ili potpuno uglađenom stilu, svaka varijacija frizure je jednostavno savršen izbor.

Sa druge strane, ako ipak ne želite da se rešite duge kose, možete da je dekorišete na trendi način: skranči gumicama, maramama ili nakitom za glavu. Skranči gumice su ove prolećne sezone doživele veliki povratak u beauty svet, naročito uz pomoć modnih revija (Mansur Gavriel je glavni “krivac”!) na kojima smo mogli da i vidimo. Marame, ali i nakit za kosu su takođe odličan izbor za akcentovanje kose i možete ih koristiti na različite načine – od ukrašavanja repa, vezivanja u mašne ili stavljanja na prednji deo glave.

Ipak, pre ukrašavanja kose je bitno da je na pravilan način stilizujete i fiksirate vašu frizuru – a za to će vam biti potrebni određeni preparati. U galeriji smo izdvojili favorite beauty urednice za ulepšavanje kose, kao i nekoliko aksesoara koji bi vam mogli pomoći kao inspiracija za novu frizuru. Uživajte!

 

Pročitajte još

Pročitaj još