Promenite frizuru i osvežite izgled modernim šiškama

Pored velikog broja modnih trendova, stižu nam i noviteti u svetu lepote.

Ako ste osoba koja voli da eksperimentiše sa izgledom i konstantno ga menja onda je jesen još jedna sezona koja se smatra idealnom za ovakvu vrsta promena. Jedan od lookova koji se stalno vraćaju iznova i iznova jeste frizura sa šiškama. Šiške trenutno nose neke od najvećih poznatih ličnosti, poput Nine Dobrev, Emily Ratajkowski, Belle Hadid i mnogih drugih...

Nekada su se šiške smatrale luksuzom – zbog činjenice da ne stoje svakom obliku lica, ali sa razvojem novih tehnika šišanja i stilizovanja danas svako može da ima ovu frizuru. Šiške su minimalna promena koja može u potpunosti osvežiti vaš celokupan izgled i dodati vam posebnu notu šarma. Možete birati između ‘neurednih’, bujnih, retkih, kosih, ravnih i u svakom slučaju izgledati odlično. Šiške stoje bilo kojoj dužini kose i to jedna od onih stvari koja ih čini idealnom promenom.

Ove jeseni inspiraciju za izgled potražite u frizurama poznatih, jer ko će najbolje izneti ovakvu promenu od naših omiljenih dama, koje uvek imaju pomoć profesionalnih stilista i frizera?

Pročitajte još

Pročitaj još