Savršena nega kose: šta mi biramo

Negovana kosa je najlepši detalj svake dame.

Da bi kosa izgledala lepo, potrebna joj je svakodnevna odgovarajuća nega i dosta pažnje. Od pranja, do stavljanja odgovarajućih maski i ulja, svaki korak nege mora biti poseban i u skladu sa vašim tipom kose. Međutim, zbog nedostatka vremena i brzog načina života, mnoge žene nemaju vremena da se bave mnogo kosom. Nega se zatim svodi samo na pranje i stavljanje regeneratora, feniranja i stilizovanja kose. Eventualno se stavi malo seruma i ulja na krajeve i to je sve.

Na našu sreću, osmišljeni su proizvodi koji sadrže sve za kompletnu negu, a u zavisnosti od tipa kose i problema sa kojim se borite.

* Ukoliko vam je kosa bez sjaja, lomljiva i suva...

 Za vas je odličan Collistar Sublime Oil šampon čiji su glavni sastojci pet različitih ulja za pet večitih problema od kojih smo već neke nabrojali.

Collistar Sublime Oil-Shampoo 5 in 1, 1.990 dinara

* Ako imate problem sa volumenom i kosa vam izgleda stalno slepljeno i previše ravno...

Shiseido Extra Gentle šampon je pravi izbor, jer pored toga što nežno čisti vlasi od prljavštine, neguje skalp i čini kosu sjajnijom.

Shiseido Extra Gentle Shampoo, 3.698 dinara

* Za dodatni tretman...

Da li ste razmišljali o pilingu glave? Znate koliko je piling dobar za kožu i uklanjanje mrtvih ćelija, a sigurno vam je poznata i činjenica da masiranjem kože glave podstičete rast kose i njeno sporije mašćenje. Upravo to sve sadrži Collistar Healthy Talasso-Scrub šampon. On je piling i šampon u jednom koji će vas oduševiti svojom magijom.

Collistar Healthy Scalp Talasso-Scrub Shampoo, 3.190 dinara

Foto: Reader's Digest

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još