Ajlajner u braon boji – nov način za isticanje očiju

Još jedan makeup trend koji treba da isprobate.

Crni ajlajner je klasik među šminkom i ne postoji dama koja ga makar jedanput nije nosila. Takođe se možemo kladiti i da u ovom trenutku dok čitate ovaj tekst imate ovaj proizvod na očima. Da li smo pogodili? Ovde nije u pitanju čitanje misli, već čista pretpostavka jer, kao što smo rekli, ajlajner u crnoj nijansi je večni klasik koji je idealan za kompletiranje celokupnog izgleda, dok se može nositi i samostalno, uz malo maskare.

Međutim, ovog leta je došlo vreme da napravite mesta za još jedan proizvod koji će postati alternativa ovog klasika, a u pitanju je ajlajner u BRAON nijansi. Iako deluje jednostavno i istovremeno kao nepotrebna promena, braon ajlajner ima dosta toga da ponudi. Može biti idealna baza za senke, za isticanje boje očiju (pogotovo kod zelenookih dama), ali i sjajna suptilna promena koja će vam prijati da se malo pomerite sa jednog mesta i počnete da eksperimentišete.  

Braon ajlajner je poput proizvoda za konturisanje – samo za oči. On može učiniti da vaše trepavice deluju gušće i, za razliku od crnog koji oči kod nekih žena čini manjim, dodati im dubinu. Da li smo uspeli da vas ubedimo? Ukoliko vam je potrebno još malo dokaza zašto treba da pređete na braon ajlajner – pogledajte našu galeriju iznad!

V.R.

foto: pinterest

Pročitajte još

Pročitaj još