Boja u prvom planu: Dior Beauty "Cool Wave"

Lepota letnje sezone, bar kada je u pitanju šminka, jeste što uvek možemo računati na vibrantne boje i zabavan duh koje nose nove kolekcije. Ovog puta nas na zabavno putovanje vodi Dior Beauty.

Crpeći inspiraciju iz „reflekcije vode i sunčevog sjaja“, nova linija slavi kontrastne i upadljive boje. Samo jedan pogled na zvaničnu kampanju je dovoljan da se zaljubite u nove proizvode koji će obeležiti leto. Nijanse morsko plave u formi 5Couleurs palete senki prave idealan konstrast  Dior Addict Lip Tattoo bojama, inspirisanim voćnim sokovima i dostupnim u nekoliko novih nijansi. Dior Nail Vernis lakovi takođe dolaze u novim bojama i slažu se sa ostatkom šminke, od vatreno narandžaste, do teksas-plave. Međutim, ni jedan letnji look ne može biti kompletiran bez bronzanog sjaja, a u ovom slučaju bez Diorskin Mineral Nude bronzera koji je obogaćen zlatnim mineralima za dobijanje neverovatnog tena.

 

A post shared by Dior Makeup (@diormakeup) onApr 5, 2018 at 11:33am PDT

„Kolekcija je kao efekat ulaženja užarenog tela u hladnu vodu. Formule sa efektom hlađenja u energičnim bojama se tope sa kožom okupanom suncem“, rekao je Peter Philips, kreativni direktor Dior Makeup linije.

V.R.

Foto: Dior

Pročitajte još

Pročitaj još