Camila Cabello x L’Oréal Paris - “Havana” makeup kolekcija

Još jedna zvezda ulazi u makeup industriju.

Camila Cabello, mlada i harizmatična pevačica koja je osvojila mnogima srce, postala je ambasador brenda L’Oreal prošlog jula. Da bi proslavili prvu godinu njihove saradnje, čuveni makeup brend i pevačica su predstavili zajedničku kolekciju šminke koja nam stiže tačno za leto. Camila je učestvovala u kampanjama za L’Oreal Pantene liniju, a od sada je i prvi predstavnik brenda koji će lansirati svoju makeup kolekciju u zajedničkoj kolekciji.

“Vrlo sam uzbuđena! Proces kreiranja linije od samog početka, biranje nijansi, mirisa sjajeva i dizajna pakovanja je bilo neverovatno iskustvo. Jednostavno sam znala da želim da kreiram koelkciju koja je neutralna. Ako nisam na sceni ili nekom događaju, ne volim da osim mnogo šminke. Osećam da je ova linija predstavlja nešto što bih ja nosila. Sjajne je i jednostavna”, rekla je Camila.

Limitirana makeup linija, sa ukupno 14 različitih proizvoda nosiće ime najpoznatijeg hita pevačice – “Havana”, koji ujedno u potpunosti opisuje letnji vibe koji donosi. Svaki proizvod je idealan za različite nijanse kože, od najsvetlije do najtamnijeg tena. Među proizvodima se nalaze sjajne senke za oči, sjajevi za usne, ajlajner, maskare za obrve i tečni bronzer. Kolekcija će debitovati 15. jula i ostaje još da sačekamo da dođe kod nas!

V.R.

foto: L’Oreal Paris

Pročitajte još

Pročitaj još