Christian Louboutin Beaute: Goldomania kolekcija kao definicija glamura

Prateći predstavljanje sjajne kolekcije senki, brend Christian Louboutin proširuje prazničnu liniju novom zlatnom kolekcijom – Goldomania.

Birajući prepoznatljive proizvode iz beauty linije i dodajući im notu sjajnog zlata, nastala je nova kolekcija od 4 must-have proizvoda koji mogu biti savršen poklon za dame koje prate beauty trendove ili za vas.

Prvi na redu je Metallic Eye Colour proizvod koji je kreiran od super-reflektujuće formule koja se meša sa vodom i metalik pigmentima, zbog čega ima finiš sa efektom ogledala. Lagan i dugotrajan, ovaj ajlajner ćete lako nanositi uz pomoć kratke četkice. Sledeća je Lash Amplifying Lacquer maskara koja će trepavicama dati bogat zlatni sjaj, uz definisinje, podizanje i njihovo uvijanje, zatim Loubilaque Lip Lacquer koji sadrži sjajnan zlatni prah i biserni pigment zbog čega usne dobijaju puniji izgled. Lako se nanosi zahvaljujući posebno dizajniranom aplikatoru, a uz to ima i lep, nežan miris. Na kraju, kolekcija je zaokružena Goldomania lakom za nokte sa visokim sjajem i krupnim šljokicama koje će vašim noktima dati luksuzan izgled, savršen za prazničnu sezonu.

Proizvodi su, kao što ste mogli da predpostavite, upakovani u luksuzna zlatna pakovanja. Pogledajte kako izgleda ova savršena “Goldomania”!

V.R.

foto: Christian Louboutin

Pročitajte još

Pročitaj još