Christian Louboutin Metalinude 2017 kolekcija ruževa i lakova

Nova kolekcija luksuznog brenda Christian Louboutin sastoji se iz tri nove nijanse ruževa i lakova za nokte. 

Ono što prvo privuče pažnju na ove predivne proizvode jeste njihovo pakovanje koje je bogato ukrašeno – od vrha do dna. Dodaci u kolekciji su dizajnirani tako da se kohezivno slažu sa Christian Louboutin kolekcijom aksesoara za proleće/leto 2017 sezonu, koja je ispunjena neverovatnim cipelama i tašnama. Ime kolekcije je “Metalinude” i odnosi se na nijanse koje podsećaju na tečni metal. Svaka nijansa Loubilaque ruža sadrži toplu nijansu koja se univerzalno slaže sa nežnim metalik efektom, koji će posebno dobro izgledati na osunčanoj koži.

Kako brend inspiraciju crpi iz umetnosti, estetski izgled beauty proizvoa izgleda fenomenalno. Pakovanje Loubilaque ruževa je ukrašeno dezenom koji je dizajniran da podseća na rep sirene koji je ugrađen u staklenoj tubi. Još jedan element koji se posebno izdvaja u kolekciji jeste prsten uz pomoću kojeg možete da spojite više ruževa da biste ih imali na jednom mestu zajedno. Takođe ga možete nositi kao deo nakita.

Kolekcija limitiranih Metalinude lakova za nokte je definitivno inspirisana puderastom nijansom kožnih cipela, koje su jednako magične i prelepe. Formula lakova je bogato pigmentisana, tako da su dva sloja dovoljna za fantastičan izgled noktiju. Finiš lakova je ultra sjajan, dok je svaka nijansa bogata suptilnim šljokicama.

Foto: Christian Louboutin

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još