Claudia Schiffer x Artdeco nova kolekcija šminke

Supermodel je u saradnji sa Artdeco brendom kreirala novu makeup kolekciju limitirane edicije koja će biti savršena za jesenju sezonu.

“Tokom 30 godina u svetu modelinga, stalno sam potpisivala ugovore sa različitim makeup brendovima. Prestala sam da brojim sate koje sam provodila u stolicama za šminkanje, dok su profesionalci mom licu davali potpuno drugi izgled, tako da sam tada isprobavala sve iz prve ruke”, rekla je Claudia u izjavi za medije.

Nova kolekcija šminke u ponudi ima veliki rang proizvoda, od paleta senki za oči različitih nijansi i tekstura, ruževa koji variraju od tonova breskve do ljubičastih do pudera, BB krema, korektora i šminke za stilizovanje obrva. Ovom kolekcijom bukvalno možete ispuniti sve što vam nedostaje u vašoj kozmetičkoj torbici. Pored šminke, u novoj liniji možete pronaći različite tipove četkica za šminkanje, lakove za nokte i sunđere za blendovanje.

Svaki make up proizvod je upakovan u elegantno metalik pakovanje sa imenom modela, koje će privuće mnoge dame širom sveta da invetiraju u ovu kvalitetnu i kompletnu šminku.

Foto: Claudia Schiffer x Artdeco

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još