Gucci proleće/leto 2017 kolekcija šminke

Gucci Beauty predstavlja svoju novu make-up prolećnu kolekciju, bogatu bojama koje se mogu međusobno mešati.

Boje i nijanse su obogaćene sjajnim i magnetnim česticama koje odlično reflektuju svetlo. Kolekcija se sastoji iz nekoliko različitih opcija za usne, oči, nokte i rumenila.

Gucci rumenilo

Gucci blago rumenilo dolazi u nekoliko različitih nijansi koje pružaju sjajan finiš. Svako rumenilo se dobija sa mekanom četkicom za nanošenje. Nijansa se može pojačati po želji, lako se nanosi i razmazuje.

Gucci Magnetic senka

Gucci Magnetic senke su odlične za one dame koje žele jednu specifičnu boju, a ne celu paletu. Boja je lagana i lako se razmazuje. 095 Turquoise (tirkizna) je nova boja u kolekciji.

Gucci Magnetic Quad senke

Paletu od četiri senke čine prelepe, bogate presovane boje. Svaka paleta ima posebne četiri nijanse i dva sunđer aplikatora. Senke se nanose lagano i jednako.

Gucci Infinite Length maskara

Ova maskara je dizajnirana tako da istakne dužinu trepavica. Oblik četkice je dizajniran tako da bude komplementaran sa formulom koja sadrži poseban elastin koji daje izgled dugačkih i uvijenih trepavica.

Gucci Smokey Eye olovka za oči

Gucci smokey eye olovke su vrlo prodavan make-up predmet, a u novoj prolećnoj kolekciji se dobija nova nijansa – 170 Sunstone. Olovka je vrlo pigmentisana i bogata bojom, a može se razmazivati na različite načine: prstom, četkicom ili sunđerom.

Gucci Luxurious Moisture Rick ruž

Ruževi iz ove linije sadrže jarke boje sa idealnim finišom koji pruža blagi sjaj. Formula ruža sadrži 65% emolijenata i ulja koji pod uticajem telesne temperature tope ruž i čine ga savršenim balzamom u boji.

Gucci Sleek Counturing olovka za usne

Gucci olovka za usne dolazi u dovoljno nijansi sa kojima možete kreirati izgled kakav želite. Najnovija boja 010 Rose Dragee će savršeno ići uz ombre ali i pun izgled usana.

Gucci Vibrant Demi Glaze tečni ruž

Gucci tečni ruž se sastoji iz dermatološki testiranih ulja koja pružaju savršen sjaj i hidriraju usne. Svaki ruž ima bogatu boju koja će biti popularna tokom toplijih sezona.

Gucci Bold High Gloss lakovi za nokte

Dve nove boje u kolekciji Gucci Bold High Gloss lakovima su brilijantne i moćne. Takođe su vrlo svestrane tako da će se slagati uz skoro svaku kombinaciju, ali i svačiji stil.

Foto: Gucci

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još