Guerlain ulazi u svet virtualne lepote

Poznati beauty brend je poslednji u nizu koji je predstavio svoju verziju aplikacije u kojoj će ljubitelji šminke moći da isprobaju njihove najpoznatije proizvode pre nego što ih kupe.

Zajedno sa kompanijom Voir Inc koja se bavi tehnologijom, kreirana je, kao što smo već rekli, aplikacija preko koje će fanovi moći virtualno da isprobaju i testiraju različite makeup proizvode poput novih mat nijansi čuvenih ruževa “Rouge G Lipstick”, “L’Essentiel” pudera ili “Terracotta” bronzera.

“Kupci ne žele samo da kupe nešto, oni žele i veliko iskustvo koje odgovara proizvodu. A, kada je reč o šminci, znamo da je mnogima teško da je kupe bez isprobavanja na svojoj koži”, rekla je CDO brenda, Jean-Denis Mariani. “Ništa bolje ne može pomoći ženi da isproba savršni ruž od isprobavanja”, istakla je muza Guerlain kuće, Natalia Vodianova, dodajući da je ovaj koak brenda “inovativna i moderna nota velikog majstora makeup tradicije”.

Nova aplikacija nudi realni doživljaj uz pomoć tehnologije koja uključuje skeniranje i preciznu kalibraciju koji kreiraju digitalno ogledalo koje pruža isprobavanje šminke kao da ste u radnji. Može se koristiti za kreiranje različitih makeup izgleda, istraživanje novih nijansi i učenje novih makeup trikova.

Pročitajte još

Pročitaj još