Jeremy Scott x MAC: prepoznatljiva estetika i kvalitet koji volimo

Jeremy Scott je jedan od najkreativnih dizajnera na svetu, čiji stil možemo prepoznati na prvi pogled.

I nakon velikog broja predstavljenih kolekcija, Jeremy je odlučio da svoju kreativnost i unikatan stil prenese u novu makeup saradnju sa MAC Cosmetics brendom. Tema je očekivana - retro i nostalgična, ali je ipak glavna inspiracija pronađena u muzici. Preko muzike je dizajner uspeo da izrazi svoju vibrantnu maštu ispunjenu "maničnim" bojama za usne, oči i obraze. Nova kolekcija sadrži tri palete u vrlo zanimljivim pakovanjima.

"Volim način na koji muzika preuzima i menja izgled neke prostorije. Ona čini da se osećam udobno. Možete imati belu majicu i farmerke, ali i jaku šminku na licu, koja će celokupnom izgledu dati drugačiju notu i ja mislim da je to fascinantno. Razmišljao sam koliko različitih nijansi kože postoje kod ljudi koji vole moj rad. Želeo sam da uhvatim što više različitih ljudskih osobina u jednom trenutku", rekao je Jeremy.

Paleta senki, "LoFi" uključuje 29 različitih nijansi poput zelene, ljubičaste, bele, plave i magenta, kao i neutralnije poput sive, braon i nude za svakonevni look. "Future Emotion" je paleta ruževa od 9 nijansi (narandžasta, crvena, fuksija, tamno braon, burgundi, ljubičasta, mat nude, pink, sivo-braon) smeštena u pakovanje u obliku kasete. Treća paleta je nazvana "Acoustica" i sadrži rumenilo u pink nijansi, bronzer i sjajni hajlajter. Paleta je u obliku CD-a.

Nova Jeremy Scott x MAC kolekcija će zvanično debitovati 28. januara. Jedva čekamo!

foto: Jeremy Scott x MAC

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još