Luksuzna nega usana uz novi balzam Pat McGrath

Čuvena makeup umetnica Pat McGrath je tokom praznika počela da nam mami maštu najavama za novi proizvod "koji treba uskoro da bude predstavljen".

Iako smo zbog ambalaže pomislili da je u pitanju nova kolekcija ruževa, Pat je odlučila da nas obraduje proizvodom koji će negovati naše usne i pripremiti iz za nanošenje ruževa, bilo da su u pitanju tečni, mat ili sjajni. Patin "ključ do savršenih usana" je u stvari Lip Fetish - novi balzam za usne. Formula balzama je usavršavana čak dvadeset godina!

"Kreiran u formi belog metka, novi balzam Lip Fetish je obogaćen antioksidantima, koji neguju, hrane, hidriraju i štite usne jer se pri nanošenju topi i ulazi u svaki deo usne. Takođe je luksuzno lagan sa svilenim finišom i suptilnim sjajem", napisala je Pat McGrath na svom Instagramu.

 

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal) onJan 2, 2018 at 10:20am PST

Balzam je unisex proizvod koji mogu koristiti i žene i muškarci, a koji će zagarantovano učiniti da vaše usne izgledaju u potpunosti negovano. Cena balzama je oko 38 dolara po komadu i ekskluzivno se prodaje na zvaničnom sajtu od 4. januara.

foto: Pat McGrath Lab

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još