Makeup ideje za još vrelije leto

Bilo da imate specijalni događaj koji zahteva da izgledate glamurozno ili jednostavno želite da podignete vaš makeup look za završnicu leta – na pravom ste mestu jer mi imamo sjajne ideje!

Upadljive kombinacije boja i izgled koji mami poglede mogu biti vaš glavni „alat“ ovog avgusta, a sve uz nekoliko dobrih ideja koje možemo videti na popularnim društvenim mrežama. Leto je naše omiljeno godišnje doba jer možemo eksperimentisati sa našim izgledom i naravno, isprobavati nešto što do sada nikada nismo. Foksuirajte se na oči i istaknite ih neodoljivim bojama, dok izgled usana držite neutralnim radi idealnog balansa. Takođe možete isprobati i obrnutu tehniku i fokus staviti na usne uz pomoć popularnih metalik ruževa, holo sjajeva i kombinacije različitih nijansi za što zanimljiviji izgled.

Takođe ne treba da zaboravite ni na konturisanje bronzerom koje će istaći vaš preplanuli ten ili dodati osunčanu boju ukoliko ste svetle puti. Naravno, vodootporna šminka je na prvom mestu kada su u pitanju proizvodi koje ćete koristiti. Pogledajte kakvu smo inspiraciju pripremili za vas!

V.R.

foto: pinterest, Instagram

Pročitajte još

Pročitaj još