Marble lips - usne boje mermera novi make up trend

Make up trendovi se konstantno menjaju - novi dolaze, stari padaju polako u zaborav i tako u krug. Između njih se naravno uvek pronalaze i oni koji se duže zadrže, što zbog svoje originalnosti, što zbog efekta koji imaju.

Mermerne usne ili „marble lips“ je najnoviji u nizu trendova koji su se pojavili ove godine. Nakon pomamom za bojama jednoroga (pastelne boje u svim nijansama), došao je i ovaj malo suptilniji trend - bar kada su u pitanju boje. Instagrameri i make up blogerke koje su započele ovaj trend su najverovatnije bile inspirisane mermernim efektom na noktima koji se dobija kada u vodu stavite lak za nokte, zatim umočite nokat u nju i preslikate čudesne boje i oblike.

Za efekat mermera na usnama vam je potrebna boja za bazu, tanka četkica i druga boja za kreiranje linija. Većina devojaka se odlučuje za „Carrara“ efekat mermera koga čine bela baza i sive ukrasne linije, dok vi možete upotrebiti razne nijanse po želji. Koliko je jednostavan za kreiranje, toliko je i lep - možda i jedan od najlepših make up trendova koji su trenutno popularni.

Pogledajte kako se kreira ovaj trend i inspirišite se!

Foto: pinterest

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još