Najlepši beauty izgledi na dodeli Grammy nagrada

Iako se ovaj svečani događaj završio, izgled poznatih zvezda predstavlja i dalje glavnu temu za razgovor.

Za 61. dodelu Grammy nagrada, muzičari i zvezde iz ostalih oblasti zabavne industrije su se pojavile u dizajnima koji pomeraju granice poput metalik komada ili oogaćenih šljokicama, a pored toga su imale i osgovarajući beauty look koji je isto tako privlačio pažnju.

Upadljive boje su bile jedan od istaknutijih makeup trendova te večeri, pa smo tako mogli da vidimo veliki broj dama sa statament nijansom ruža (poput Jameele Jamil i St. Vincent). Nasuprot njima, kojima je šminka i te kako bila u prvom planu pored haljine, bile su i one koje su se odlučile za neutralni makeup ili za izgled bez trunke šminke – kao Alicia Keys koja je to nadomestila odličnom firzurom u njenom stilu. Još jedna dama se istakla svojom frizurom, Lilly Singh, čija je kosa bila finiširana svetlucavim metalik ukosnicama. Međutim, frizura koja je ubedljivo bila najpopularnija jeste kosa vezana u rep koju je imalo veliki broj dama.

Sve u svemu, makeup i frizure su ove goine na crvenom tepihu bile zabavne, pomalo eksperimentalne... Sve samo ne dosadne! Pogledajte najistaknutije u našoj galeriji!

Pročitajte još

Pročitaj još