Nova makeup kolekcija Chanel kuće ističe glamur crvene nijanse

Francuski luksuzni brend Chanel je predstavio novu kolekciju šminke, “Numéros Rouges” koju je kreirala globalna make up dizajnerka Lucia Pica. Fokus nove kolekcije je usmeren na večni klasik – crveni ruž. Kolekcija će biti dostupna od sledećeg meseca u svim Chanel beauty buticima i preko online sajta.

Sa novom linijom šminke, Lucia Pica se osvrnula na korene francuskog brenda, vraćajući crvenom ružu bezvremeni status. “Večni klasik” je dostupan u četiri nove nijanse koje su savršeni izbor za dnevne, ali i večernje varijante izgleda. Svaki takođe sadrži različitu podnijansu koja ih čini drugačijim. Pored crvenih ruževa, u kolekciji se nalaze i dve vibrantne nijanse Rouge Coco sjaja u svetlo koralnoj (“True”) i tamno crvenoj (“Romance”).

U "Numéros Rouges" kolekciji takođe je predstavljena i  “Création Exclusive Trait de Caractère" paleta od šest senki sa nežnom teksturom, sa nijansama slonovače, platine, smaragdno zelene i ljubičaste. Liniju šminke za oči finišira "Stylo Yeux Waterproof Legendary Green” ajlajner u zelenoj i "Le Volume de Chanel Character" maskara u burgundi boji. Kolekcija sadrži i rumenilo u narandžastoj nijansi - "Joues Contrastes So Close", kao i lakove za nokte u intezivno crnoj, smaragdno zelenoj i svetlo koralnoj boji.

Foto: Chanel

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još