Victoria Beckham o svojoj beauty kolekciji

“Neću vam nuditi proizvode sa rečenicom da će vam ukloniti bore.”

Londonska nedelja mode je započeta u stilu Victorije Beckham. Nakon što je predstavila svoju prolećnu kolekciju za istoimeni brend, dizajnerka je otkrila novu beauty kolekciju medijima.

Na događaju koji je organizovan povodom lansiranja Victoria Beckham Beauty, zajedno sa partnerkom Sarom Creal, Victoria je objasnila kako su “imale viziju o kreiranju beauty kolekcije koja je budućnost” i koja će se sastojati iz šminke, kozmetike i wellness proizvoda. “Ovde nije reč o menjanju izgleda i podmlađivanju. Neću vam predstavljati proizvode sa rečenicom da će vas rešiti bora – jer je to glupost”, otvoreno je rekla douajnerka. Možda u bočicama nećete naći nadu, ali zato hoćete luksuzne formule koje će učiniti da se osećate dobro.

“Mislim da treba da slavimo ono što smo  da budemo najbolja i najsnažnija verzija sebe, da slavimo to i druge i da kao žene budemo zajedno jake.”

Prvi deo kolekcije čine dekorativna kozmetika za oči – mat i senke sa kristalima i kajal krejoni. “Ima smisla da prvo krećemo od očiju jer je to usko vezano sa mnom – seksi smoky look.” Sledećeg meseca će biti predstavljeni proizvodi za usne, a nakon njih... “Biće još uzbudljivije”, otkrila je Vic.

Verujemo da će uslediti još mnogo toga fantastičnog, a do tada pogledajte kako izgledaju prvi proizvodi.

Pročitajte još

Pročitaj još