Debra Messing otkriva večernju beauty rutinu

Kako poznata glumica priprema kožu za lepše snove...

Teško je poverovati da Debra ima 50 godina – što je još jedan razlog više da pogledamo njenu rutinu za negu kože koju koristi svake večeri pre spavanje i koja je zaslužna za njen mladalački izgled. Glumicu koju najbolje znamo po ulozi Grace iz serije “Will & Grace” odlučila je da sa nama podeli svaki korak u nezi kože kojim se koristi.

Prvi korak u njenoj rutini jeste čišćenje lica, za koji koristi IS Clinical proizvod koji joj je preporučila šminkerka iz serije “Will & Grace”. “Imam super osetljivu kožu i uvek tražim nešto što je neće iritirati ili previše isušiti”, otkrila je Debra. Nakon toga nanosi sprej korejskog brenda AmorePacific, koji zadržava vlagu i hidrira kožu i koji poboljšava apsorbovanje seruma. Takođe joj se sviđa i zbog predivnog mirisa. Prvi serum koji nanosi sadrži bakar i plave je boje: “Utiskam ga u kožu. Kao što se može videti, imam osetljivu kožu koja se odmah zacrveni nakon što je samo dodirnem. Koristeći ovaj proizvod, koža mi je postala izjednačena i koristim ga svake večeri.” Zatim nanosi još jedan serum – Joanna Vargas Rescue – koja je ujedno i njen dermatolog. “Bez ovog proozvod ane bih mogla da živim. On je odlična mešavina vitamina C”, otkrila je Debra, dodajući da je sjajan za oporavak kože nakon celodenvnog putovanja ili snimanja.

Poslednje što radi pre odlaska u krevet jeste pranje zuba. Kako je postala novo lice Colgate Optic White linije, logično je što koristi baš ovu pastu. “Postoji nešto što mi se sviđa u vrlo svetlim, belim zubima. Nemam vremena za proizvode koji nisu efektni.”

Sada znate kako Debra održava svoju lepotu!

V.R.

izvor: harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još