Must-have korak svake idealne nege

Beauty urednica Harper’s BAZAARA Nataša prenosi njeno iskustvo sa korišćenjem FOREO LUNA play plus uređaja. Takođe, priča nam kako voli da se neguje tokom zimskog perioda i na šta treba obratiti pažnju kod čišćenja lica.

Nega kože, kao i pravilna svakodnevna rutina, veoma je važna. Posebno u ovo doba godine kada se suočavamo sa niskim temperaturama, jakim vetrom i mrazom. Kada je moja koža u pitanju, definitivno osećam kako zimi moram da joj posvetim više vremena, i to prevashodno večernjem ritualu čišćenja. Smatram da je čišćenje kože možda najvažniji korak nege. Imajući to u vidu, pre dosta vremena imala sam priliku da isprobam FOREO uređaje. U početku sam bila prilično skeptična, ali sam se korišćenjem potpuno razuverila, i zapravo oduševila.

A sad nešto više o FOREO LUNA play plus uređaju koji i sama tenutno koristim: On je mali, ali moćan aparat, simpatičnog dizajna, napravljen je od ultrahigijenskog silikona i pogodan je za sve tipove kože. Potpuno je vodootporan i može se koristiti do 400 puta pre nego što morate da zamenite AAA bateriju. Dakle, na njega se možete osloniti, a njegova pristupačna cena ga čini idealnim rešenjem.

Preporuka je da se koristi ujutro i uveče po jedan minut. Međutim, ja ga ne koristim baš svakodnevno, jer nemam svaki put vremena, ali kada god ga upotrebim zaista osetim razliku, prvenstveno u gipkosti i mekoći kože. Mislim da je umivanje iz dva koraka vrlo važno uveče, jer prvim skidate šminku i ostale nečistoće nakupljene tokom dana, a drugim se zapravo - umivate.

Moja rutina izgleda tako što prvo skinem šminku micelarnom vodom ili nekim uljem, a potom se ponovo umivam dok koristim LUNA play plus četkicu za čišćenje lica. Na blago navlaženo lice nanosim mleko za čišćenje ili gel, i krećem da ga masiram u kožu FOREO četkicom, kružnim laganim pokretima. Taj proces je veoma opuštajući i na mene deluje smirujuće. Kod aparata LUNA play plus najviše volim taj efekat masaže lica koji pruža, zbog laganih pulsacija, i neretko ga koristim i po nekoliko minuta. Ujutro me dočeka jedra koža koja je vidno mekša i zdravijeg izgleda. Još jedna bitna stvar jeste da se posle umivanja ovom četkicom kreme mnogo lepše nanose, brže apsorbuju u kožu i efekat proizvoda za negu je mnogo jači.

Takođe, aparat LUNA play plus je uvek i sastavni deo svakog putovanja na koje idem. Od srca bih je svakom preporučila. Trenutno je u dm drogerijama i na 30 % popusta tokom decembra meseca, i preporučujem ga kao savršen praznični poklon sebi ili vama bliskoj osobi.

Pročitajte još

Pročitaj još