Osvežite beauty rutinu novom Christian Louboutin Loubiflash kolekcijom lakova

Vibrantne,neon nijanse koje će izgled vaših noktiju podići na potpuno novi nivo.

Christian Louboutin je odavno postao sinonim za upadljivu, klasičnu crvenu nijansu koja krasi donji deo đona cipela. Međutim, za ovogodišnje leto je modna kuća odlučila da predstavi nešto drugačije, jače i upadljivije, ali i u beauty liniji.  

Nova Loubiflash kolekcija lakova za nokte prati luksuznu Rouge Luoboutin liniju, ali su ovog puta nijanse lakova predsatvljene u ultra-jarkim nijansama za savršeno akcentovanje noktiju. Dolazeći u tri opcije – “Neoprene” (hot roze), “Crosta Meteor” (edgy narandžasta) i “Dragonflash” (paun zelena) – bilo koji od njih će osvežiti svaki vaš stajling.

Jeidnstvena formula je vrlo pigmentisana, tako da je boja vibrantna i ista poput one koje vidite kroz bočicu pri samo jednom mazanju! Posebno dizajnirana trouglasta četkica dozvoljava lako i jednostavno nanošenje i ravnomerno širenje proizvoda, tako da će i oni najnespretniji uspeti da namažu nokte poput profesionalaca. U pravom Louboutin Beauty stilu, bočice su poput mini umetničkih dela, a svaka od njih sadrži stiletto zatvarač u srebrnoj nijansi.

Da li ste spremni za nokte u neočekivanim letnjih nijansama?

V.R.

foto: Christian Louboutin

Pročitajte još

Pročitaj još