Chanel mirisne olovke i ulje za kosu

U 2020. godini Chanel donosi nova mirisna iskustva u dva formata koja su dostupna u limitiranom izdanju.

Chanel je za početak nove godine pripremio CHANCE FRAGRANCE PENS i CHANCE EAU TENDRE Hair Oil. Praktične proizvode možete smestiti u torbu i nositi sa sobom da bi diskretno osvežili miris na koži i kosi.

Chanel Chanse mirisne olovke

Chanel predlaže četiri interpretacije Chance-a u jedinstvenom formatu pogodnom za putovanja: CHANCE FRAGRANCE PENS. Četiri mirisa dolaze u ružičastom pakovanju u kojem su posloženi poput olovaka u pastelnim nijansama, a radi se o mirisnom formatu koji će biti dostupan u limitiranom izdanju.

Miris Chance nudi dozu optimizma, Chance Eau Fraîche ima svež i energičan efekat, Chance Eau Tendere će vam pružiti trenutak nežnosti, dok Chance Eau Vive sa sobom donosi živost.

Na osnovu svog trenutnog raspoloženja odaberete idealnu mirisnu olovku i sve što treba je prisloniti njen vrh na svoju kožu i u samo jednom potezu naneti miris.

CHANCE EAU TENDRE HAIR ULJE

CHANCE EAU TENDRE nežan cvetno-voćni miris, sada je dostupan kao ulje za kosu koje objedinjuje negu i parfem u jednom novom, jedinstvenom proizvodu. Njegova formula obogaćena uljem jojobe ostavlja kosu mekom, sjajnom i laganom. Nanesite malu količinu CHANCE EAU TENDRE ulja za kosu celom dužinom sve do krajeva za glatku, nežnu mirisnu kosu. Ulje je dostupno u pakovanju od 35 ml.

#TAKEYOURCHANCE
#CHANELFRAGRANCE

Pročitajte još

Pročitaj još