Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense – nova verzija čuvenog parfema

Pre 17 godina je započeta neverovatna priča jednog parfema. Dve kompozicije su spojile svežinu citrusa i senzualni talas sofisticiranog pačulija. Kreiran da zadovolji potrebe buntovnih dama sa ukusom za eleganciju, nastao je Coco Mademoiselle – nova forma zavodljivosti.

Danas se ovaj parfem vraća i potvrđuje svoju posebnost i ‘teritoriju’. Ostavši veran svojim orijentalnim korenima, Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense je za sve one dame koje punim srcem i sa širokim osmehom slave svoju zabavnu stranu ličnosti, strast i ekscesivnost. Novi parfem ostvaruje jak utisak bez namere da bude zaboravljen. On je kreacija za žene koje uvek žele više. “Želeo sam da ostanem približan originalnoh formuli, ali da istovremeno dam potpuno novu dimenziju”, objasnio je Olivier Polge, parfimer kuće Chanel. “Želeo sam da povećam proporcije podeljenog pačulija i pređem granicu, dopustim da se njegoa moć oseti na koži, bez ometanja svežine iz gornjih nota.” Parfem se otvara kalabrijskim bergamotom, sicilijskom pomorandžom i voćnim notama, dok se nakon nekoliko minuta oslobađa indonežanski pačuli koji obavija srce ruže i jasmina. Radi kreiranja dugotrajneg mirisa, Olivier Polge je dodao veću količinu listova pačulija, pomešanu sa tonka zrnevljem i aboslutom vanile sa Madagaskara. Na suptilan način su prepoznatljivom parfemu dodate dubina i dimenzija koji ga čine još primamljivijim.

Radi lansiranja novog parfema Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense, Chanel je predstavio novu epizodu kratkih filmova Coco Mademoiselle. Keira Knightley i dalje ima glavnu ulogu kao spontana zavodnica sa još većim samopouzdanjem. 

foto: Chanel


Pročitajte još

Pročitaj još