Između fantazije i realnosti: Bottega Veneta “Illusione” parfem

Parfemski dvojac za nju i njega inspirisani esencijom “dolce vitom”.

Bottega Veneta briše liniju između sna i realnosti sa novim parfemskim duom “Ilussione”, dve verzije namenjene za žene i muškarce. Inspirisani idejom ljubavi, parfemi imaju senzualnu italijansku primamljivost.  

Kreirani od strane 3 neverovatna parfimera, mirisne note dočaravaju sliku italijanskih pejzaža. Parfemi su koncentrisani na tenziju između svežine i senzualnosti, uokvireni kontrastom između potpuno različitih gornjih citrusnih nota i baznih – drvenastih. “Ilussione” za žene je cvetni miris kreiran od strane Annick Menardo i Amandine Clerc-Marie, dok je verziju za muškarce kreirao Antoine Maisondieu, a koju čine citrusno-drvenaste arome.

“Illusione” za žene u gornjim notama ima bergamot i crnu ribizlu koju prate cvet pomorandže i zelena smokva, uokvirene toplim baznom notama od drveta masline i tonka zrna. Verzija za muškarce je sačinjena od limuna i gorke pomorandže u gornjim notama sa muževnim akcentom dodatim uz pomoć balzama drveta jelke i bele kedrovine, kompletirane vibrantnim vetiverom i tonka zrnom.

Oba parfema su dizajnirana da reflektuju pažljiv rad koji je sinonim za ime luksuzne kuće – Bottega Veneta.

V.R.

foto: Bottega Veneta

Pročitajte još

Pročitaj još